| Szerző |
RE: Kívánságok, kérések és teljesítések |
buszosendre
Tag
Lakóhely: Aprajafalva
Regisztrált: 2009.08.18 |
| Elküldve: August 18 2009 23:58 |
|
|
Sziasztok!
tudna valaki segiteni keresek egy zene számot rég még a discóban hallottam de sosem tudtam megszerezni.Ha jól irom az elöadót akkor Shapir:a cime Rain tud rola valaki honnan tudnám letölteni minden féle verziója érdekel ha van.
Köszi a segitséget ha tudtok.
Itt válaszoljatok vagy buszosendre@gmail.com |
|
| Szerző |
Informator
Tag
Regisztrált: 2008.04.20 |
| Elküldve: August 20 2009 19:22 |
|
|
|
sokat segíthetne, ha kábé meg tudnád mondani, hogy milyen sítlusú a zene, pl. italodisco vagy eurodisco vagy más, illetve, hogy nagyjából melysik évben ment a diszkókban, mikortájt hallottad. az elvileg Shapir (vagy Saphire?) - Rain című száma, nekem ugyan teljesen ismeretelen ebben a szópárosban, de ez nem jelent semmit sem..... |
|
|
| Szerző |
buszosendre
Tag
| Elküldve: August 24 2009 00:36 |
|
|
szia! Informátor!
a kérdésedre válaszolva én inkább eurodiscó stilusba sorolnám hát pontos évet nem tudok mondani de az biztos hogy 1990-1995 között ment a discóban de én még utána is hallottam méghozzá rádióban is de az amit én akkor halottam én ugytudom ez már egy feldolgozás /de ez nem biztos/.Nem egy gyors ütemü zene érdekes hangja van én szerintem nö az énekes.
Köszi Hát kb ennyi.
kérdezz ha tudok válaszolok
|
|
| Szerző |
buszosendre
Tag
| Elküldve: August 24 2009 09:40 |
|
|
Szia!Informátor!
Még valami eszembe jutott lehet hogy igy irják a nevét /Zaphir/ de cime bitos hogy Rain.
köszi |
|
| Szerző |
Informator
Tag
| Elküldve: August 24 2009 11:29 |
|
|
|
mint mondtam, nekem egyáltalán nem isnmerős ez a névpárosítás a megadott korszakból, pedig benne voltam, ennek ellenére rengeteg helyet átnéztem és kerestem a (zafír) + rain párost mindenféle írás változatban és verzióval, de semmi nyomra nem bukkantam. egyelőre feladom. ha mágis belefutnék,akkor jelentkezem,ha időközben egyszercsak kiderül, mit is kerestél, azt majd jelezd,mert kíváncsi vagyok. |
|
|
| Szerző |
buszosendre
Tag
| Elküldve: August 26 2009 10:59 |
|
|
Szia! Informátor!
Óké köszi a segitséget.
|
|
| Szerző |
buszosendre
Tag
| Elküldve: August 28 2009 02:37 |
|
|
szia!Informátor!
estleg ugy nézz utána a kért dalnak hogy Zamira:Rain
Köszi buszosendre |
|
| Szerző |
buszosendre
Tag
| Elküldve: August 29 2009 20:43 |
|
|
Szia! Informátor!
Köszi a segitséget.
megtaláltam a zenét amit kerestem nem zafirmés nem zamira hanem a pontos cim!! Samira-The Rain.
igy már ismerös?
 |
|
| Szerző |
traubi
Tag
Regisztrált: 2008.09.07 |
| Elküldve: September 05 2009 01:08 |
|
|
Szia Buszosendre!
Amennyiben szükséged van még a zenére adj meg egy @ címet és elküldöm. |
|
|
| Szerző |
funfan
Fő Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.12.06 |
| Elküldve: October 01 2009 21:55 |
|
|
biggabi!
Kerestél pár dolgot, légyszi legközelebb ebbe a részbe írd. ezzel tudok hirtelen szolgálni: Max Mix Forever 2004 mp3 128 kbps 22,1 MB http://rs56tl2.rapidshare.com/files/130422441/Max_MIx_Forever.mp3 |
|
|
| Szerző |
pitta
Tag
Regisztrált: 2008.04.07 |
| Elküldve: November 11 2009 21:08 |
|
|
Heloka!
Kedves Barátaim keresem az ákos - Ilyenek voltunk (Naksi On Sedatives Mix) ez jo kis disco versio . Természetesen meg volt az egész remix lemez . csak kölcsön adtam és hát várhatok rá még 10 évet .
ha meg van valakinek szoljatok ,hogy hol tölthetem le . köszi
csao |
|
|
| Szerző |
funfan
Fő Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.12.06 |
| Elküldve: November 12 2009 22:25 |
|
|
|
sajnos, passz. |
|
|
| Szerző |
djimi73
Tag
Regisztrált: 2009.12.17 |
| Elküldve: December 17 2009 22:22 |
|
|
szeretném kérni töletek HOUDSON MEGAMIX 3 ha valaki tud segitsen köszi
|
|
|
| Szerző |
Informator
Tag
| Elküldve: December 18 2009 08:16 |
|
|
|
légyszi pontostsd az előadó-számcím párost, mert ez így túl kevés. egyáltalán nem ismerős és a világháló sem ismeri így. milyen stílus ez pontosan, kb. mikori a mix? hivatalos kiadvány vagy maszek rajongói változat? ugye nem a kisjóskapista keverte a garázsában?! |
|
|
| Szerző |
RE: ??? |
gabi999
Tag
Regisztrált: 2008.04.13 |
| Elküldve: May 17 2010 21:09 |
|
|
|
Hosszu idö után ismét kapcsolodtam hozzátok . Még mindig piszok jó a zene de sajnálom hogy föleg mixek mennek .Szivesen vadásznák pár nagyon rég hallott számra ( fél ora alatt 3at )de se cím se elöadot nem tudok csak a dallamozt .ezt meg a mix cime alapján nem tudom kiszürni . Attol függetlenül szivesen halgatlak benneteket . |
|
|
| Szerző |
RE: Zeneletöltés Youtube oldalról! |
ucsaba04
Tag
Lakóhely: Madaras
Regisztrált: 2010.03.06 |
| Elküldve: June 11 2010 20:40 |
|
|
buszosendre írta:
Sziasztok!
tudna valaki segiteni keresek egy zene számot rég még a discóban hallottam de sosem tudtam megszerezni.Ha jól irom az elöadót akkor Shapir:a cime Rain tud rola valaki honnan tudnám letölteni minden féle verziója érdekel ha van.
Köszi a segitséget ha tudtok.
Itt válaszoljatok vagy buszosendre@gmail.com 
Szia! Én is a hiányzó zenéimet a Yotube- ről tudtam leszedni egy külön erre a célra megfelelő programmal "MP3 Yotube Converter" . Csak arra is kell vigyázni, hogy sztereó, nagyobb bitrátájú legyen a kivélasztott zene!
Csaba egy Italo Disco rajongó! |
|
| Szerző |
RE: Monte Christo zezék |
ucsaba04
Tag
Lakóhely: Madaras
Regisztrált: 2010.03.06 |
| Elküldve: June 11 2010 20:48 |
|
|
pokerbarat írta:
Sziasztok! Monthe Christó számokat kersek! Tud valaki segiteni? Köszönöm előre is!!!  
Szia! Két lehetőség van. Az egyik ha a hankártyád engedi magnódeckről végighallgatva a zenéket digitalizálhatod. A másik a yotube oldalról letöltő progival "MP3 Youtube Converter"-rel általad megadott helyre minél nagyobb bitrátával (192) , no meg hogy szereo legyen az adott zene! Csaba. |
|
| Szerző |
gabi999
Tag
Regisztrált: 2008.04.13 |
| Elküldve: June 13 2010 03:04 |
|
|
Siasztok . Anno kb a 80 as évekbe volt 1 olyan szám aminek a (nem hivatalos ) cime az volt hogy orosz disco vagy ruszki disco . Hogy milyen névvel és kitöl jött ki nem tudom . Valaki ismeri ? ez még hiányzik a gyüjteményemböl . Ja . És ha valakinek gondja akadna pl a You Tube letöltéssel Szedje le a NETröl a Downloadhelper nevü progit . Állitolag letölthetetlen oldalakrol ugy szedte le a zenét , filmeket mint a huzat .  |
|
|